Faq E-learning

Wat is een E-learning?
Binnen De Regenboog Academy wordt er gebruik gemaakt van e-learning. Een e-learning is een verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties, formeel en informeel, met behulp van internet technologieën. Je maakt gebruik van een elektronische snelweg (internet) om iets te leren. Ook kun je het zien als de inzet van afstand onderwijs. Een E-learning is een studie die je online kunt volgen via internet, telefoon, tablet of laptop.

Voor wie is een E-learning studie geschikt?
Iedereen die affiniteit heeft met een onderwerp van een E-learning module in kwestie is geschikt om een E-learning cursus te volgen. Dit kan zijn omdat je extra kennis wil voor jezelf of voor het opvoeden van jouw kind. Wil je als professional op de hoogte wil blijven van de laatste methodieken in het werkveld dan is E-learning een goede keuze.

Waarom kiezen voor een E-learning?
Het je afwisselende drukken en kalme periodes? Heb je enkel tijd in de vakantie of weet je nooit op voorhand wanneer je eens vrij bent? Dan is een E-learning ideaal voor jou. Het grootste voordeel van een E-learning is de flexibiliteit. Je studeert waar en wanneer je wilt. Tenslotte hoef je je niet te verplaatsen. Je kunt thuis les volgen, op het werk, of een andere plek waar jij dat het fijnst doet.

Hoe meld ik mij aan voor een E-learning?
Via de website https://www.deregenboog-academy.nl/e-learning/ kun je kiezen uit een aanbod van verschillende E-learning-en. Je hebt de keuze uit de volgende e-learning-en:
– Opvoed en gezinscoach
– Cursus toegepaste psychologie
– Cursus therapeutisch tekenen
– Grenzen stellen
– Emotioneel Evenwicht
– Time Management
– Chakraleer
– Aromatherapie
– Positieve communicatie
– Innerlijk kind
– Herken je kernwaarden

Wat heb ik nodig om een E-learning te volgen?
Een elektronisch apparaat met goede internetverbinding (zoals een telefoon, tablet, computer of laptop), pen en papier en een dosis leergierigheid.

Heb je een andere vraag die je hier niet tussen kon vinden? Stuur dan een mail naar: secretariaat@deregenboog-academy.nl.